Szeretettel köszöntelek a Spanyolország Imádói közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Spanyolország Imádói vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Spanyolország Imádói közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Spanyolország Imádói vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Spanyolország Imádói közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Spanyolország Imádói vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Spanyolország Imádói közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Spanyolország Imádói vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Magyar szokáshoz hasonlóan a spanyolok sem vetik meg a kaját, főleg Karácsony idején. A spanyol karácsonyi menüből egy karácsonyi kacsát (Pato navideno) szeretnénk Nektek ajánlani.
Az étel elkészítéséhez a következőkre lesz szükségünk: (kb 8 személyre)
1 db 2Kg-os kacsa
50 gr vaj
6 alma
bors
só
Pác hozzávalói:
1liter vörös bor
1 kanálnyi ecet
1 kanálnyi cukor
1 sárgarépa feldarabolva
2 fokhagyma
rozmaring
bors
só
Elkészítés:
Készítsük el a páclevet, majd tegyük bele a megtisztított húst 48 órára. Ha ezzel megvolnánk, vegyük ki a húst, csepegtessük le, majd jöhet egy kis só és bors. Ezt követően kenjük be vajjal és süssük kb 1,5 órán át közepes lángon. Fontos, hogy ne felejtsük el sütés közben meglocsolgatni a kacsát a visszamaradt páclével.
Az utolsó 15-20 percre fog társulni a húshoz a meghámozott, felszeletelt alma, mellyel együtt kerülnek majd tálalásra is, amint átsült az alma.
Sok sikert az elkészítéshez és jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Paella
Sapnyolos találkozó Kecskeméten
spanyol Trashtucada ska-reggae-hiphop koncert az A38 hajón
PRIMERA DIVISIÓN. Az év legnagyobb érdeklődéssel várt bajnokiján a katalánok 6–2-re nyertek